Egyediség, Felismerhetőség, Intuíció – Sikeres Arculattervezés

Nüanszok az Egyedi Arculattervezésben

Az arculat kialakítása számunkra nem csupán design, hanem egy teljes történet elmesélése, egy vállalat vagy márka értékeinek vizuális megjelenítése. Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megértsük ügyfeleink igényeit, valamint a piaci trendeket és a versenytársak céljait. Ennek eredményeképpen olyan egyedi arculatokat hozunk létre, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, de támogatják a márka kommunikációját is.

Az arculattervezés minden aspektusát figyelembe vesszük, legyen szó logók tervezéséről, színpaletták összeállításáról, tipográfiáról vagy az általános vizuális stílus meghatározásáról. Az alkotó folyamatban való részvételünkkel biztosítjuk, hogy az elkészült arculat tökéletesen illeszkedjen a vállalat identitásához és a célcsoport igényeihez.

Az alábbiakban egy speciális arculattervezési projektet mutatunk be, ahol teljes digitális megjelenítés volt a cél, figyelembe véve egy kiváló tenyésztő karakterét és a rotweillerek habitusát is.

arculattervezés
Logótervezés

Vállalkozásával és tevékenységével harmonizáló logók tervezése.

Arculati Elemek

Digitális és nyomdai megjelenéshez arculati elemek kialakítása.

Marketing Anyagok

Digitális és nyomtatott marketinghez sablonok és nyomdai előkészítés.

vom Deniel arculati grafika, arculattervezés

Arculattervezés online megjelenéshez

Egy Kiváló Rotweiller Tenyésztő Arculata

A arculattervezés során sokrétű szempontrendszernek kellett megfelelni annak érdekében, hogy a design egyaránt megfeleljen a profi tenyésztők és a Rottweilerekért rajongók igényeinek. Az arculatban visszaköszön a fajta erőteljes, határozott és markáns megjelenése, német eredete.

A logóban megrajzolt Rottweiler kontúrt úgy terveztük meg, hogy a nemzetközi versenyeken elvárt beállításnak megfelelően és a fajta sztenderdeknek megfelelő aránnyal és formákkal készüljenek el. A logóban a kennel nevének megjelenése határozott, betűtípusa és szerkesztése összhangban áll az elegáns, egyszerű stílussal.

A négyzet alakú alombejelentő egyaránt követi a tenyésztők hagyományait elrendezésében és a megjelenített adatokban, illetve a legkedvezőbb formában készült a közösségi médiában való megjelenéshez.

Az arculati elemek nem csak önmagukban használhatóak, hanem akár a kölykökről vagy szüleikről készült fotókra is rátehetőek annak érdekében, hogy a közösségi médiában azonnal felismerhetőek legyenek a kennel díjnyertes kutyái.

  • Professzionális tenyésztői elvárások

  • Hagyományok és az online média elvárásait ötvözi

  • További felhasználási lehetőség fotókhoz

  • Arculati elemek felhasználása a weboldalakon

Weboldal referenciák

imatek.hu
villanyszerelő
orientalshop
mbb-betegágy
Famesco
HardangerBestikk