sablonok és bővítmények weboldalakhoz

Egyedi funkcionalitás kialakítása bővítményekkel

A weboldalak funkcionalitásának kialakítása, a bővítmények segítségével lehetővé teszi, hogy a weboldal fejlesztői széles körű és specifikus igényekre egyaránt válaszoljanak. A következőkben bemutatjuk a bővítmények által kínált kulcsfontosságú funkciókat, mint például kapcsolati űrlapok, webáruházak, fizetési kapuk, foglalási rendszerek, tartalom értékesítés, előfizetéses tartalom és online oktatási rendszerek.

kapcsolati űrlap

Kapcsolati űrlapok a weboldalak szívverése, lehetővé téve a látogatók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen lépjenek kapcsolatba a weboldal tulajdonosával. A kapcsolati űrlapok segítik az interakciót.

A Contact Form 7 vagy az Avada űrlapkészítő egyszerű és rugalmas megoldást kínál a kapcsolati űrlapok létrehozására. A felhasználók testre szabhatják az űrlapokat, hozzáadhatnak mezőket, és könnyen beágyazhatják azokat a weboldal különböző részeibe.

webáruház

Webáruház bővítmények révén az online kereskedők egyszerűen és hatékonyan hozhatnak létre és kezelhetnek közepes méretű online üzleteket. Az ilyen bővítmények segítenek a termékek kezelésében, a rendelések követésében és a biztonságos online fizetések elfogadásában.

A WooCommerce a WordPress alapú weboldalakra optimalizált webáruház bővítmény, amely egyszerűsíti a termékek és kategóriák hozzáadását, az online fizetési lehetőségek beállítását és az ügyfelekkel való kommunikációt. Az alap Woocommerce bővítmény ingyenes, amelyhez további csomagok vásárolhatóak a kívánt funkcióknak megfelelően.

időpont foglalás

A weboldalakon a Woocommerce Bookings bővítmény segítségével könnyen kezelhetőek és testreszabhatóak a foglalási rendszerek. Ideális választás szállások, rendezvények vagy bármilyen időponthoz kötött szolgáltatások számára.

A WooCommerce Bookings lehetővé teszi a weboldalak számára, hogy dinamikus és könnyen kezelhető foglalási rendszereket hozzanak létre. Az adminisztrátorok pontosan meghatározhatják az elérhető időpontokat, árakat és további opciókat, így a látogatók könnyedén foglalhatnak. A rendszer online tanítás vagy konzultáció kezelésére is alkalmas, ugyanis a WooCommerce egyéb funkcióit kihasználva az időpont foglalás fizetéssel is összekapcsolható.

előfizetési rendszerek

A Woocommerce Subscription bővítmény a tartalom értékesítés terén nyújt megoldást, lehetővé téve a weboldal tulajdonosainak, hogy prémium tartalmakat értékesítsenek előfizetéses alapon, például tanfolyamok, e-könyvek vagy havi tartalomcsomagok formájában.

A WooCommerce Subscription egyszerűvé teszi a tartalom értékesítését és kezelését előfizetéses rendszerekkel. A weboldal tulajdonosai könnyedén beállíthatják az előfizetési csomagokat, meghatározhatják az árakat és a hozzáférést, valamint könnyen követhetik az előfizetők aktivitását.

Grafikai tervezés
grafikai tervezés

Digitális sablonok tervezése fényképekhez.

ati-art webdesign
webdesign & grafika